Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Frisia Den Haag

Welkom bij Frisia MakelaarsFrisia Makelaars biedt een zeer breed pakket aan op het gebied van onroerend goed en financiŽle dienstverlening. De maandlast van uw hypotheek wordt momenteel berekend. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. De activiteiten richten zich onder meer op koop en huur van uw huis en bedrijfspand, bestaand en nieuwbouw. De laatste tijd heeft de een na de andere aanbieder de tarieven omlaag geschroefd voor de meeste hypotheekvormen.

Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is. De oorzaak ervan is de wankelende Amerikaanse economie. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis. Uw salaris per maand zonder vakantietoeslag, 13e maand en overige toeslagen. Huur per maand, zonder huursubsidie, gas, water en licht. Onze groep administreert uw gegevens voor aanvraag, relatiebeheer, preventie en om u te informeren over producten en diensten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.