Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Bovenstaande zijn de gegevens gebruik makend van renteopties.

Variable Rente

Mensen die nu een variabele rente hebben, zou ik adviseren die voor een bepaalde periode vast te zetten. Top-Interest rekening online of via de telefoon beheren. Dit ligt helemaal aan de persoonlijke situatie, wat kan jezelf betalen enz. Ik vermoed dat de einde van dit sprookje in zicht is. Voor een scheepshypotheek is kadastrale inschrijving vereist.

Voor bestaande schepen worden de waarden op een taxatie rapport gehanteerd als uitgangspunt. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen. Dat nu is onze specialiteit; Wij zijn u graag behulpzaam.

Frankrijk en zien uw hypotheekaanvraag gaarne tegemoet. Laten ze het zo of gaan ze over naar een andere hypotheek? En is het wel zo verstandig om een andere hypotheek te nemen omdat er heel wat kosten bij komen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.