Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Direct betalingsverkeer is op deze rekening niet mogelijk.

Rekening Courant Krediet

Direct betalingsverkeer is op deze rekening niet mogelijk. Mocht u menen rechten te hebben op teksten of afbeeldingen laat dit dan weten dan worden ze direct verwijderd. Daar is het tegenwoordig mogelijk om in te zetten op de bewegingen van de beurzen. Ze berekenen hun inzet, ze berekenen hun risico en pas als ze alles zeker weten gaan ze tot actie over. Er is bovendien keuze tussen een maandelijkse rente-incasso of incasso boven de limiet. Maar dan wel voor zeer korte tijden, tot zelfs een uur aan toe, waarna u meteen weet waar u aan toe bent en eventueel een nieuwe positie in kunt nemen. Bij financial lease is het te financieren object, b. Rentelasten moeten immers ieder jaar worden verdiend. Bovendien betaalt u een debetrente die vaak lager is dan de gebruikelijke rente voor rood staan. Menig beleggen zou een voorbeeld aan een dergelijke structurele aanpak mogen nemen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.