Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids.

Geld Leningen

Ook noemen we een aantal voordelen Ún nadelen van geld lenen. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. Daarbij geven we u een aantal tips die u op uw individuele situatie kunt toespitsen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Direct geld lenen met goud, auto, motor of electronica als onderpand. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Lage rente Ún lage maandlasten bij Frisia Financieringen. Met deze informatie willen we ervoor zorgen dat u een doordacht besluit neemt voordat u uw handtekening onder de leenovereenkomst zet.

Sparen kan op vele verschillende manieren en heeft in sommige gevallen veel te maken met beleggen. Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast. Stap 1 gaat over uw wensen met betrekking tot de lening. Uw bank zal u zeer waarschijnlijk vriendelijk, en met een kopje koffie ontvangen, maar toont u enkel het eigen leningaanbod. Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet. Ook belangrijk is of dat u vaste maandlasten wenst of flexibiliteit in looptijd en aflossing. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald.

Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.