Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Genootschap tot zedelijke verbetering der gevangenen, afd.

Stads Bank Van Lening

De directeur belast enige van de door hem op grond van art. De drie notities kennen allemaal hun eigen toepassingsgebied. Geneeskundigen Dienst en den Keuringsdienst van Waren. Plaatselijke verordeningen tegen wier overtreding straf is bedreigd. Van verstrekkingen aan derden, anders dan vermeld in art. Plaatselijke verordeningen betreffende de huishouding der gemeente. Genootschap tot zedelijke verbetering der gevangenen, afd. Mevrouw Düttenhofer is al jaren actief binnen de gemeente Amsterdam. De in het eerste lid vermelde bijlage vormt een geheel met dit reglement. Voor de geregistreerde staat de beroepsgang open, als bepaald in art.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.