Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Hirose Bureau voor Japanse taal in Amsterdam en Nijmegen en tolk.

Japan Economy

Veel informatie over mogelijke activiteiten in Japan. Verbeterde controle van injectiesnelheden, met zelfs een vijf maal hogere snelheid dan voorheen. Hirose Bureau voor Japanse taal in Amsterdam en Nijmegen en tolk. Overzicht van alle oppperhoofden in Hirado en Deshima van 1609 tot 1692. Ervaringen van een Nederlands stel op hun fietsreis door Japan. Bewaar uw favoriete producten zodat u deze snel kunt terugvinden. Galerie met Japanse kunst en kunstnijverheid in Papendrecht. Een on-line spreekwoordenboek, Nederlands-Japans en Japans-Nederlands.

Ambassade van Japan, voor belangrijke informatie over werken of studeren in Japan. Desk-top Stereolithografie systeem voor in kantooromgeving Autostrade Co. Japanse cultuur van de Nederlander Hans Brinckmann, die jaren in Japan gewoond heeft. Een te downloaden brochure met wandelingen in Kyoto in pdf. Routeplanner voor treinreizen in Japan, inclusief reistijden en prijzen.

Bijna alles in het Japans met enige informatie in het Engels. Het Wereldmuseum in Rotteram organiseert vaak tijdelijke tentoontstellingen m. Douanebepalingen voor het meenemen van huisdieren naar Japan. Een Europees uniek 13-cijferig productnummer European Article Number om p. Gallery en verkoop van Japanse prenten en schilderingen in Uden. Complexe onderdelen gefabriceerd met behulp van machinecentra. Levert vertalingen, waaronder Japans, met vestigingen in verschillende landen. Verwacht gedurende de komende jaren dus meer slecht nieuws uit Japan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.