Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 60 euro na 6 maanden
  De reden. Een historisch lage rente en een gullere fiscaliteit
  Na een dip herstellen de kwaliteitsaandelen het eerste

Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen.

Rocks Sparen

Maar U kunt daarnaast ook met deze pas gaan sparen voor uw sportclub, vereniging, school of kerk. Reddingsvest met perfecte verdeling van het drijfmateriaal. Rocks wordt al gevoerd door Texaco en Super De Boer. Iets, waarvoor je anders toch nooit het geld opzij zou leggen. Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen. Als U zich namelijk aanmeldt als spaarder voor een van de deelnemende clubs ontvangt die club elke keer als U bij ons tankt 1 eurocent per liter. Acties zijn altijd geldig voor een bepaalde periode.

Want een spaarprogramma biedt je wel de gelegenheid om ongemerkt iets moois binnen handbereik te krijgen. Er kunnen maximaal 4 personen per bon van de korting profiteren. Wij verzorgen de keuring van uw reddingsvlot en reddingsvest.

Breng hem nu voor keuring bij een erkend Nederlands keuringsstation. De betreffende club ontvangt het opgespaarde totaalbedrag jaarlijks contant.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.